Scorpena M 7mm three finger
  • Scorpena M 7mm three finger
  • Scorpena M 7mm three finger
  • Scorpena M 7mm three finger
  • Scorpena M 7mm three finger
0

Scorpena M 7mm three finger

27,00 €
Su mokesčiais

Tripirštės 7mm pirštinės Scorpena M

Dydis
Kiekis
Paskutinė prekė

SCORPENA M - trijų pirštų pirštinės, skirtos nardyti šaltame vandenyje. Vienu metu sujungia kelias labai naudingas funkcijas, skirtas pažengusiems ir reikliausiems narams, kad ir ką jie veiktų po vandeniu.

SCORPENA M kumštinių pirštinių modelis buvo sukurtas atsižvelgiant į dešinės ir kairės rankų struktūros anatomines ypatybes, taip pat atsižvelgta į natūraliausią pusiau sulenktą rankos padėtį atsipalaidavus. Tai sumažina raumenų krūvį. Sudėjus tris pirštus kumštinėje pirštinėje, žymiai sumažėja šilumos nuostoliai, palyginti su pirštinėmis su penkiais pirštais.

SCORPENA Murman pirštinės pagamintos iš minkšto  SHEICO neopreno Suklijuotos naujausiais vandens pagrindo neopreno klijais (be cheminių tirpiklių). Tada audinys siuvamas „aklu“ siūlu (adata ne perveria neopreną, o siuva tik išorinį audinį), kuris neleidžia vandeniui prasiskverbti per siūles. Patvarus, tačiau minkštas nailono audinys, priklijuotas prie pirštinių delno naujausiais vandens pagrindu pagamintais neopreno klijais. Šių pirštinių ypatumas yra vidinėje metalizuotoje dangoje, kuri, pirma-leidžia neoprenui kuo stipriau priglusti prie rankų ir efektyviai taupyti šilumą, antra-palengvina pirštiniu užsidėjimą.

2 Prekės

Konkrečios nuorodos

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Scorpena M 7mm three finger

27,00 €