• −30%
  • −30%
0

2023 CrazyFly Sculp

1 469,00 €
1 028,30 € Sutaupyk 30%
Su mokesčiais

Freeride / Freestyle / Foiling

Dydis
Kiekis
Pristatymas per 7-10d.d.

Naujasis "2023 Sculp" yra sportinio stiliaus aitvaras, tinkantis visiems poreikiams. Tai tikras universalus jėgos aitvaras įvairiose disciplinose. Nesvarbu, ar mėgstate senąją mokyklą, laisvąjį stilių, big air ar foilinimą, naujasis "Sculp" bus geriausias.

"Sculp" yra hibridinės delta lanko formos. Šioje formoje panaudojami Delta ir Bow privalumai, todėl sukurtas universaliausias ir lengviausiai naudojamas aitvaras, kokį tik esame sukūrę. Ši forma - tai tikra universali platforma: nuo puikaus kabinimo laiko iki nuostabių aitvaro kilpų ir atsipalaidavimo su posūkiu - ši forma yra tikra universali platforma.

Šiais metais "Sculp" buvo patobulinta taip, kad geriausiai veiktų su naujuoju "Savvy" baru. Visiškai naujas suktuko mazgas, todėl baras mažiau spaudžia, yra stabilesnis ir greičiau sukasi. Naujasis valas turi du papildomus tvirtinimo taškus prie priekinio krašto abiejose aitvaro pusėse. Pirmoji pridėta virvelė ant priekinio krašto ties sparno galu dažniausiai aktyvuojama per pakartotinį paleidimą ir aitvaras praktiškai pats nori pakilti į viršų. Antroji linija pritvirtinama prie valdančiosios skridimo linijos ir sukuria dar vieną tvirtinimo tašką ant sparno priekinės briaunos galo. Tai dar labiau palaiko sparno galo konstrukciją, todėl aitvaras yra stabilesnis esant gūsingoms sąlygoms ir kai per didelis svoris. Ši linija taip pat suteikia galimybę nustatyti du aitvaro nustatymus: minkštą ir kietą. Pasirinkus minkšto nustatymo mazgą, "Sculp" mažiau spaudžia juostą, lėčiau sukasi ir yra nuolaidesnis. Pasirinkus kietą nustatymo mazgą, juostos spaudimas padidėja, aitvaras yra reaktyvesnis, jaučiamas sportiškesnis ir sukasi greičiau.

Naudojant naująjį "Savvy" barą ir naująjį mazgą, nuolat jaučiamas grįžtamasis ryšys su baru, todėl visada visiškai kontroliuojate aitvarą. Sculp aitvaras pasižymi palaipsniu galios veikimu ir sklandžiu šoniniu plaukimu. Sculp įkvepia pasitikėjimą, nes pagerintas aitvaro kilpos atstatymas ir didesnis posūkio spindulys.

Dėl "TerTex" medžiagos "Sculp" žemasis galas yra absoliučiai įspūdingas. TerTex pakeitė Dacroną strateginėse vietose, todėl aitvaro struktūra yra tvirtesnė, tačiau bendras aitvaro svoris mažesnis. Optimizuotas svoris leidžia pasiekti didesnį vėjo diapazoną ir pagerinti "Sculp" žemo galo savybes. "Sculp" iš tiesų gali viską.

2023 m. "Sculp" - vienas pasaulis, vienas aitvaras.

Valdymos sistema (baras) ir pompa parduodami atskirai.

Konkrečios nuorodos

ean13
8586023400635
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

2023 CrazyFly Sculp

1 469,00 € 1 028,30 €