• −30%
  • −30%
0

2023 CrazyFly Hyper

1 559,00 €
1 091,30 € Sutaupyk 30%
Su mokesčiais

Freeride / Big Air

Dydis
Kiekis
Pristatymas per 7-10d.d.

Šis aitvaras yra labai populiarus. Didelio našumo. Didelis pasitikėjimas savimi. Galia. Raumenys. Jokių rūpesčių. Emocijos. Atsidavimas. Priklausomybė. Tobulumas. Gryna galia. Piko valanda.

Aukštas aspektas, jokios pagarbos. Traukia žaisti, pagreitinti. O, velnias, paspauskite pertrauką, įkraukite, pakilkite. Leiskite skristi. Nusileisk. Pakartokite bandymą.

2023 m. "Hyper" ir toliau eina šiuolaikinių didelių oro aitvarų kryptimi. Šiais metais "Hyper" buvo patobulintas taip, kad geriausiai veiktų su naujuoju "Savvy" baru. Uždanga yra visiškai nauja, todėl baras spaudžia mažiau, yra stabilesnis ir greičiau sukasi. Naujajame troselyje yra po vieną papildomą tvirtinimo prie priekinio krašto tašką kiekvienoje aitvaro pusėje. Su šiais naujaisiais tvirtinimo taškais ant priekinės briaunos sujungtos sukabinimo virvelės dažniausiai veikia aitvarui vėl startuojant. Aitvaras praktiškai pats nori pakilti į viršų. Naujai pridėtos sukabinimo virvelės taip pat dar labiau palaiko aitvaro sparno galo sritį, todėl "Hyper" tampa daug stabilesnis, kai jis perkrautas, ir lengviau valdomas esant gūsingoms sąlygoms. 

Naudojant naująjį "Savvy" barą ir naująjį mostą, nuolat jaučiamas grįžtamasis ryšys, kad aitvaras jaučiamas ant baro, todėl visada visiškai kontroliuojate aitvarą. "Hyper" yra galingas, kai užtraukiamas šonas, ir turi pastovią trauką, kuri ypač naudinga atliekant triukus dideliame ore. Padidinimas yra nerealus. "Hyper" nori skristi. Šuoliai yra labai aukšti, su nuspėjamomis helikopterio kilpomis ir kontroliuojamais nusileidimais.

Penkių virvių big air aitvarui, kuris visų pirma skirtas stipriam vėjui, "Hyper" taip pat pasižymi įspūdingomis žemomis savybėmis dėl "TerTex" medžiagos. TerTex pakeitė Dacroną strateginėse vietose, todėl aitvaro struktūra yra tvirtesnė, tačiau bendras aitvaro svoris mažesnis. Optimizuotas svoris leidžia pasiekti didesnį vėjo diapazoną ir pagerinti "Hyper" žemo galo charakteristikas. Penkiolikos metrų dydžio "Hyper" aitvaras yra specialiai suprojektuotas ir surištas, kad kuo geriau veiktų lengvo vėjo sąlygomis.

2023 "Hyper" - "Go big or go home".

Valdymos sistema (baras) ir pompa parduodami atskirai.

Konkrečios nuorodos

ean13
8586023400680
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

2023 CrazyFly Hyper

1 559,00 € 1 091,30 €